Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Vastag Csaba - kiszenekaros élő koncert


Tokaj Fesztiválkatlan

2018. május 26. 19:00

Vastag Csaba fiatal kora óta zenével és énekléssel foglalkozik. Hosszú ideig rock-zenekarok énekese volt, akikkel Európa számos országát bejárta. Közel két évig a RapSzínHáz társulatával lépett fel, majd a Popdaráló című műsorban láthatták a tévénézők.

A széles körű ismertséget és népszerűséget 2010-ben az X-Faktor hozta meg a számára, ahová a testvérével, Tamással együtt jelentkezett. A több hónapos komoly versenyt 2010 decemberében Csaba nyerte meg. A győzelem óta alaposan felpörgött az élete; azóta itthon, valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár, dalait szívesen játsszák a helyi és az országos rádióadók, a kint élő magyarok meghívására Londonban és Los Angelesben is adott már koncertet.

2012 és 2013 folyamán „Gyere Velem” elnevezésű turnéja keretében tizenkét élő zenekaros koncertet adott az ország különböző városaiban. 2014. március 1-jén nagysikerű, teltházas koncerten mutatta be Conecto című lemezét a SYMA csarnokban, melyet élő zenekaros turné követett az ország különböző városaiban. 2016 óta csak élőzenés kísérettel lép fel, akusztikus, vagy nagyzenekaros koncertek keretében.

2015. októberében Csaba gyermekkori álma vált valóra, amikor John Travolta egykori szerepét, Danny Zukot játszhatta el a Grease című musicalben. Az előadás a vidéki bemutatókat követően nagy sikerrel fut a Magyar Színházban. Emellett Csaba rendszeresen szerepel a Veszprémi Petőfi Színház SingSingSing showjában, a budapesti Madách Színházban megkapta a “József és a színes szélesvásznú álomkabát” című darabban a Fáraó szerepét, míg 2014 nyarán a velencei Esztrád VíziSzínházban a Casanova Night Musical címszerepét alakította.

2016-ban az a megtiszteltetés érte, hogy felkérték zsűritagnak a Star Academy c. televíziós tehetségkutató műsorba.

Öt szólólemeze jelent meg. Az első tripla platina, a második aranylemez lett az eladott példányszámok alapján. A 2013 decemberében megjelent Conecto című albuma rászolgált a dupla platina minősítésre. A lemezeken a különböző stílusú dalok között többnek a létrehozásában Csaba is közreműködött dalszerzőként, vagy szövegíróként. 2016. február 11-én megjelent Optimum című albuma, mely öt új dalt tartalmazott.

Vastag Csaba számos rangos díjat nyert az elmúlt években, többek között kétszer lett a legjobb férfi előadó a Bravo Otto szavazáson és kétszer kapott Ballantine’s Fonogram Különdíjat Az Év Férfi Énekese kategóriában. Öccsével, Vastag Tamással közös duettjük 2012-ben Fonogram Az Év Dala díjat kapott, a dalból készült videoklipet a Transilvanian Music Awardson Az Év Legjobb Magyar Videoklipjének választották. A 2012. október 27-én a Moulin Rouge-ban tartott közös koncertjük az Év magyar klubkoncertje lett.

Az éneklés mellett a tánc területén is bizonyított. 2013-ban partnerével, Mármarosi Tündével megnyerte a Szombat Esti Láz táncversenyét, olyan emlékezetes produkciókat bemutatva, mint például a kortárs rumba vagy a klasszikus keringő.

A művészeti tevékenységen túlmenően fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetben lévők támogatását, számos jótékonysági akcióban vesz részt. A közönséggel a Facebook oldalán keresztül, és oldalának hivatalos rajongói csoportjában tart rendszeres kapcsolatot. Jelenleg az oldalnak 300 ezer szimpatizánsa van, és ez a szám folyamatosan nő.
Vastag Csaba koncertje a Fesztiválalkatlan teátrumában kerül megrendezésre.